hyvlad parmesanost. Här kommer några förslag på förrätter till nyårs. 2 dl rapsolja 2 dl vitt vin hackad dill hackad persilja 6 vitlöksklyftor 1 1/2 dl riven parmesanost 2 äggulor salt och peppar Sätt ugnen på 225°C. 1 dl finriven parmesanost
Blir det förrätt, varmrätter eller dessert. Får vi förrätt, kanske det rent av blir denna underbara rätt med bresaola, tryffelkräm, ruccula och parmesan
Rosta pinjenötterna, hyvla parmesanosten och pochera ägget. Nu när sparrissäsongen tar vid passar den här förrätten riktigt bra, den känns fräsch och vårig, innehåller endast ett fåtal ingredienser men är ändå imponerande god
Årets godaste förrätt. Godaste förrätten, 1 bricka till fyra. 1 kartong jordgubbar1 paket serrano skinka1 citron, juicenOlivoljaFlingsaltSvartpepparBasilikaRiven parmesanostDela jordgubbarna i mindre bitar, pressa citron över och skvätt på olivolja och strö över svartpeppar och flingsalt. Riv parmesanosten och lägg åtta små högar på ett bakplåtspapper, ställ in i ugnen i 200 grader i 5-7 minuter tills de fått lite färg, låt svalna
ex parmesanost eller prästost. En lördag som denna är väl en alldeles ypperlig dag att dela med oss av den smarriga förrätten som de gröna primörerna landade i
Skogens guld är en klar favorit i matlagningen och kantareller i soppa gör en utmärkt förrätt eller hurvudrätt om den serveras med exempelvis en surdegsbaguette till
Jag talar om omelett med parmesanost. 4-6 ägg beroende av hur omeletten ska ätas, förrätt eller en större lunch. 1-2 dl riven parmesanost. 4-6 ägg beroende av hur omeletten ska ätas, förrätt eller en större lunch. 1-2 dl riven parmesanost