Lägg upp sparrisen på tallrikar och strö över den rivna osten samt därefter pinjenötterna. Bryt bort den grova, träiga nedersta delen av sparrisenoch skölj sparrisen
Hyvlad parmesanost. Jag kan inte få nog av sparrisoch idag blir det grön stekt sparris. Den är lätt att tillreda eftersom grön sparris inte behöver skalas
Skala och skiva schalottenlökarna och låt fräsa med bacontärningarna. Vänd ned färskriven parmesanost. Väldigt gott och fungerar lika bra till vardags som till fest
Sparrissäsong på intågande igen och jag blev inspirerad när jag såg taffels sparris-artikel. Så lägligt inför påskhandeln hittade jag ett knippe importerad sparris som fick duga som substitut innan den svenska har kommit upp till Stockholm
En favorit♥Parmalindad sparris på en bädd av ruccola med balsamico och rostade pinjenötter. Lägg upp ruccola på tallrikar och sedan den parmalindade sparrisen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.