Just nu är finns det massor av kantareller på Varbergs torg,och givetvis ute i skogarna. Så det fick bli en helt ljuvlig pasta med kyckling och kantareller med smak av rosmarin och vitlök
Börja med att steka kantarellerna i smöret. Detta är ett spännande alternativ till Paj och kan ätas som förrätt eller som en del av en Tapasbuffe´ 1 pkt Färska Lasagne plattor. 300 g hackade kantareller
4 dl färska gula kantareller. 14 dl färska gula kantareller 2 msk smör salt och malen vitpepparRensa kantarellerna noga, borsta dem och skär större svampar i mindre bitar
För någon vecka sedan plockade vi en liten hög med kantareller som räckte till varsin kantarellsmörgås men igår när Jonny var ute och plockade igen så hade det kommit upp massor med kantareller
kantareller,. Kantareller,. kantareller,. Kantareller,. 2 liter färskakantareller. Jag använde mig av redan förvällda kantareller, hade ca 4 dl svamp till detta recept. 2 liter färskakantareller. Jag använde mig av redan förvällda kantareller, hade ca 4 dl svamp till detta recept. 2 liter färskakantareller. 2 liter färskakantareller
2 liter färskakantareller. Erica använde sig av redan förvällda kantareller, hade ca 4 dl svamp till detta recept. -Mama Skogly ♥ 2 liter färskakantareller