Skär stora bitar av squashen och gul lök. Gegga ihop squash och lök med citronolja på en plåt. Färsk pasta med squash & citron, 4 portioner. 1-2 squash. 1-2 squash
Skär stora bitar av squashen och gul lök. Gegga ihop squash och lök med citronolja på en plåt. Färsk pasta med squash & citron, 4 portioner. 1-2 squash. Färsk pasta med squash & citron, 4 portioner. 1-2 squash 2 gula lökar
½ dl färsk timjan. Fräs squash och vitlök i smör i en stekpanna. 4 portknappt 1 kg squash, både gul och grön2 st vitlöksklyftor2½ dl matlagningsgrädde½ dl färsk timjan, grovt hackad1-2 dl riven parmesanostSalt och pepparSkär squashen i skivor och sedan i bitar. 1 kg squash
Färsk eller torkad oregano. Borsta olivolja på ena sidan av varje bröd, dela ut squash, mozzarella, och oregano jämnt över 4 av de 8 brödskivorna. ) 1 mellanstor butternut squash
Jag vände ner gnocchin i brynt smör, eller beurre noisette som det heter på franska på grund av den nötiga smaken som framträder på smöret när det brynt en stund, tillsammans med rostade hasselnötter, créme fraiche och färsk gräslök
Susanna Livijn Wexell 70 g Färsk bladspenat. Skölj spenat, zucchini, selleri, gurka och äpplen. Skala limefrukterna och kör alla ingredienserna i din råsaftcentrifug till en härlig grön juice
1 squash. Ansa och skär squashen i ca 1 cm tjocka skivor. 1/2 msk torkad dragon (har du tillgång till färsk så kör på det istället). citronklyftor 1 squash. 1/2 msk torkad dragon (har du tillgång till färsk så kör på det istället)
Skala squashen och dela den längs med i två halvor. Tillsätt squashen och rör om några sekunder. Tillsätt risvin, buljongtärning och salt och rör om en halv minut eller tills squashen blivit genomkokt