Kryddor (salt, peppar, paprikapulver, chili). Stek köttfärs, hackad lök och vitlök i smör. Blanda creme fraishe och tomatpure, lägg en klick på varje paprika och strö över riven ost
smör eller margarin till formen. FÄRSFYLLDPAPRIKA. smör eller margarin till formen. Färska paprikor är på hösten ganska billiga och då kan man försöka få tag på några stora exemplar och fylla dem med t ex köttfärs
Fräs löken mjuk i olja och smör, tillsätt färs och kryddor och låt fräsa med så färsen får fin färg. Här dyker vi upp igen som gubben och gumman ur lådan och bjuder er på den gamla klassikern färsfylldpaprika som andas nostalgi och barndom, i alla fall för vår del
Fräs löken i lite smör i en stekpanna. Färsfyllda paprikor. Färsfyllda paprikor känns riktigt 70-tal, men smakar inte illa för det, tvärtom. Färskostfylld paprika 4 portioner
Lägg sedan på paprikalocken. Fräs löken i smör och ha sedan i nötfärsen och bryn detta. Färsfyllda paprikor4 st4 större paprikor (gula eller röda)500 g nötfärs1 hackad lök2 hackade vitlöksklyftor1 riven morot½ burk krossade tomater1-2 tsk spiskummin1 tsk paprikapulversalt & peppar1 mozzarellaSätt ugnen på 200 grader
Fräs löken i smör i en stekpanna. Stekt torsk, med skirat smör, ägg, pepparrot och handskalade räkor. Färsfyllda paprikor är verkligen en 70-talsrätt men icke desto mindre god för det. Färsfyllda paprikor (4 pers). 1 msk smör. 1 msk smör
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
lägg en klick med Margarin eller smör på toppen av varje paprika. Margarin eller smör. Blanda i löken, ägg,muskot,paprika pulver,salt och peppar samt grädden med ströbrödet
Stek paprikorna med färssidan ner i lättbrynt smör på dryg medelvärme i stekpanna. smör. Blanda ströbröd, salt och peppar i rejäl bunke, rör i vatten och låt svälla 10 minuter