eventuellt lite vatten att späda med. Dela paprikorna på längden och kärna ur, behåll dock gärna ”kvisten”, jag brukar försöka dela paprikorna så att även ”kvisten” dels mellan paprikahalvorna
Fyll botten i paprikanmed riven ost och lägg på några skedar färs, lägg lite ost i mitten med och fyll sedan upp paprikanmed färs och toppa med lite riven ost
Fräs färsen med tomatinnehållet samt lite soja och chilisås salta och peppra. Fyll grönsakerna med färsröran och toppa med smulad fetaost, gratinera sedan i ugnen tills fetaosten fått lagom med färg
Fyll dem med färsröran. Färsfyllda paprikor. Färsfyllda paprikor känns riktigt 70-tal, men smakar inte illa för det, tvärtom. Färskostfylld paprika 4 portioner
Skär paprikaköttet från toppen i mindre bitar. Att de blev fyllda med just matvete berodde på att det fanns en burk färdigkokt matvete i skafferiet, annars är ju bulgur eller varför inte ris jättegott i också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.