Strimla vitkål, i en het panna med lite rapsolja. Ingredienser Färsbiffar, ca 3-4 port. Smörstekt vitkål, (beräkna ca 200 g per person). Ajvarajvarsåsbiffarnötfärsnötfärsbiffarvitkål 1 ägg
5 dl vitkål. Sätt ugnen på 225 grader. Tvätta potatisen noga eller skala den om det behövs. Skär potatisen först i halvor och sedan varje halva i 3–4 klyftor
Skala och skiva lök och vitkål. Hetta upp smöret i en panna och stek lök och vitkål gyllene. Lägg färsbiffarna i den redan heta pannan och vänd dem hastigt, 3–4 sekunder på varje sida. ½ litet vitkålshuvud (350–400 g)
Servera en rejäl klick smör till färsbiffarna och vitkålen. Jag åt med stekt vitkål och wokgrönsaker. Så är helgen här igen men med betydligt andra tempeaturer än förra veckan, närmare bestämt 15 grader lägre
Strimla vitkål och morötter. OBS jag gör heta färsbiffar efter antalet personer och fryser sedan ner köttfärsröran som blir över (läs ”tips” efter receptet)