De här färsbiffarna går lika bra att göra på kycklingfärs som kalkonfärs som fläskfärs. Färs är så himla tacksamt, lätt att smaksätta och snabbt att tillaga
Lägg en klick kryddsmör på varje biff, vik ihop dem och forma dem till jämna, runda färsbiffar. Du kan, om du vill, panera färsbiffarna i litet finsiktat ströbröd
När man gör färsbiffar kan man med fördel blanda ut en del av färsen med fetare färs såsom fläskfärs eller så kan man exempelvis tillsätta lite grädde till färsen
Sätt ugnen på 125 grader. Hacka löken fint och bryn den i smör. Under tiden som löken bryns så blanda ströbröd, grädde, soja, fond, ägg, salt och peppar och låt svälla en stund
Nu har jag testat att laga vietnamesisk soppa med fläskfärsbiffar också. färsbiffar, kokta risnudlar, hackad purjolök, färsk babyspenat, groddar och färsk koriander