Smakrika viltfärsbiffar med trumpetsvampsås
cat's bak- och matblogg
cat's bak- och matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 hg färs
  • 2 delar vildsvin,
  • 2 delar fläskfärs och
  • 1 del rådjur
  • 0,5 gul lök
  • 1 röd spansk peppar
  • 1 näve färsk timjan
  • 2-3 msk ströbröd
  • 2 msk colemans senapspulver
  • 1 msk öländsk vitlökspeppar
  • 2 msk örtsalt
  • 100 g fårfeta
  • 7-8 torkade enbär
  • 2-3 dl vispgrädde
  • 50-75 g smör
  • 1-2 msk olivolja
  • 0,5 dl torkad svart trumpetsvamp
  • / 2 msk vetemjöl
  • / 3 dl vispgrädde
  • / 2 dl smetana
  • / 0,5 dl mjölk
  • / 1 msk rödvinbärsgelé
  • / 2 msk kalvfond
  • / 0,5 kalvbuljongtärning
  • / 2-3 msk spad
  • / 1-2 msk japansk soja
  • / 1 msk worcheistersås
  • / 1-2 tsk stark chilisås
  • / 0,5 dl sherry
  • / 1 tsk cognac
  • / 1 msk rosépeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.