Sätt på potatis, vitlök och fänkål (kokas klart att mosa. ). Krydda rostasbiten med salt & peppar. Stek rostasbiten på het värme i olja och smör 2-3 minuter på ena sida, vänd på köttet och minska värmen
Det känns som om något är på g. Att vi är i startskottet för något. Jag tror det kallas våren, mer känt som årtstiden-då-allt-går-i-turbofart-och-man-hinner-knappt-tänka-efter
Ja, du läste rätt – denna bakelse som skapades till påsk blev faktiskt riktigt lyckad. Det hela började med att jag åt fänkål för några veckor sedan och så flög en tanke i mig – den här smaken skulle man ju kunna använda i en efterrätt
Jag gillar verkligen ugnsbakad aubergine. Kanske för att jag behöver både kniv och gaffel för att äta vilket inte är så vanligt längre då jag aldrig längre behöver skära i en köttbit
1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Ansa fänkålen och skär den i klyftor. Spara fänkålsdillen till dekoration. Koka fänkålen i vatten och grönsaksbuljong i ca 10 minuter eller tills den är mjuk
July 1, 2013 / Inga kommentarer. Vitlök och basilikafylld kronkotlett med potatis och fänkålspuré…. Likt en katamaran eller annan dylik sneseglare fumlade jag in i köket denna förmiddag med siktet inställt på att tillreda en riktigt trevlig lunch