Fänkålsbavaroise med citrongelé
Katinkas Kitchen
Katinkas Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 65 gram pistagenötter
  • 65 gram strösocker
  • 2 äggvitor
  • några droppar citron
  • 30 gram socker
  • 1 fänkålsstånd
  • 1 tsk pressad citron
  • en nypa salt
  • 1 tsk socker
  • 2 äggulor
  • 30 gram socker
  • 1/2 vaniljstång
  • 100 gram grädde
  • 2 1/2 gelatinblad
  • 100 gram vispgrädde
  • 1 dl citronsaft
  • samt finrivet skal av
  • 1 citron
  • 3/4 dl vatten
  • 3 msk socker
  • 1 1/2 gelatinblad
  • 175 grader
  • 30 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.