Dels testade vi dom alla tre till förtugget, alltså korvar, nachos, guacamole och salsa, och dels så stänkte vi dropparna på huvudrätten, fajitas med entrecote
Putsa bort fettet från entrecoten och skär den i tunna skivor. Lägg i sidfläsket och låt det götta till sig på låg värme en stund Lägg i tomaterna, gärna med kvistarna kvar och låt dom fräsa med en stund Strimla purjolöken, hacka vitlöken och lägg i detta Lägg i potatisen och dela dom med stekspaden, inte mosa, bara krossa Lägg på den tunt skivade pancettan och basilikan Salta och peppra
Julskinkor, kamben, tjocka revben, Lammbringa, Märgben, Grisfötter, Entrecote, Secreto Iberico och sist men inte minst ett helt vildsvin som ska finstyckas
Brisket, bog, Flap, Entrecote, sidfläsk, Shortribs, kamben, skaldjur av olika slag. Efter en veckas uppehåll i intervjuserien är det dags igen för en ny intervju, denna gången är det Jonas Andersson som fått äran att svara på mina frågor
Till detta stekte vi upp fina bitar rökt sidfläsk som vi sedan karamelliserade (smälte socker över). Till huvudrätt blev det en kanonfin entrecote som vi stekte snabbt, samt en tomatsallad
Senapssill, Inlagd Sill, Ägghalvor med Ejdern’s Drottkaviar och Majonnäs, Forbondekorv, Basturökt Sidfläsk, Camembert, Cheddar, Smör, Rädisor och mina Frökex