Jag serverade såsen tillentrecôte och smörstekta champinjoner med grön paprika. Sätt den på plattan på medelvärme och vispa kraftigt i cirka 5 minuter, tills gulorna tjocknat
Skala och riv över vitlök och tillsätt olja samt salt och peppar efter smak. Potatis och blomkål. Mixa tillsammans med olja och balsamvinäger i en blender eller med hjälp av en stavmixer till en slät dressing
Vem vet, men jag kan bara instäma i att det är fantastiskt gott tillsammans med färska skaldjur, prova dessutom att riva ner lite parmesan och chili i den så når aiolin till sjunde himmelsen
Detta är faktiskt den rätt som jag bjöd på till nyårsafton. Riktigt gott var det och om jag ska skryta lite så blev en toppenmiddag med helt fantastiskt kött som stektes till perfekt temperatur, väldigt lyckat
Som ett gott tillbehörtill dem kommer här en av mina Favoriter i Repris. Det märks att det är många som uppskattar bär till smaksättning i en kall sås, får väldigt många sökträffar på just den här hjortronsåsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.