Servera entrecoterna med varm grönpepparsås och grönsakstillbehören samt garnera ev. Krossa grönpepparn i en mortel eller mot en skärbräda med något hårt som botten på en stekpanna
7-8 potatisar1 äggula2 msk vispgrädde (beror lite på potatissorten)salt och pepparGrönpepparsås. 7-8 potatisar1 äggula2 msk vispgrädde (beror lite på potatissorten)salt och pepparGrönpepparsås
I fredags åt vi Entrecote medgrönpepparsås och stekta grönsaker, för receptet på såsen klicka här. En härlig helg med god mat med andra ord och det blir inte så mycket sämre ikväll heller, jag har nämligen planer på att göra kryddiga fläskfärsspett eller nått liknande
Entrecôtemedgrönpepparsås och endiver. Manda och jag valde att dela på en förrätt vilket var Carpaccio av pilgrimsmusslor, de andra i sällskapet nöjde sig med varmrätt och sparade magen för efterätten
Vi började med en räkcoctail. Till huvudrätt entrecote, hemmagjord pommes & en grönpepparsås. Man får passa på att mysa med ljus medans kvällarna fortfarande är mörka