Vi smaksatte röken med enris och lät temperaturen ligga på ca 40-60 grader i 3 timmar. Igår var vi hela familjen hemma hos mamma och pappa, vi fixade i trädgården och monterade upp alla utemöbler och grillar
Nu flyttar du över grytan till den ”kallare” sidan av grillgallret och sedan river du av några grenar från enriset och lägger ner på glöden så att det börjar fräsa och röka
Han fixade och trixade med enris och grejer för att det där lilla extra skulle smaka. Då var det fredag igen och då nalkas det en ny intervju i BBQ intervjuserien
Tradition, halländskt vindpinat enris, fin fisk, stenugnar, hjärta och engagemang skapar den fina läckerheten som idag är mer känd som "Halmstadrökt lax"
Rök märgsmöret i en röklåda med enris ca 15 minuter. Glad torsdag. Stort grattis till Klas Lindberg i riktigt hård konkurrens från de fem andra deltagarna tog hem segern i Årets Kock, endast en och en halv poäng före silvermedaljöre Daniel Engellau
Vi njuter av att vara lediga och sen drar vi till husvagnen i Valliden där vi ska göra klart husvagnsgaraget och förhoppningsvis plocka svamp och lite enris till att pynta trädgården