Då är det här en perfekt rätt att ställa fram påbuffébordet. Om en vecka är det ju påskafton, och sedan kommer Valborg, Första maj, konfirmation, bröllop, barndop, student och alldeles "vanliga" födelsedagsbjudningar och vårliga träffar i en strid ström
Jag ville ha en kycklingrätt på min födelsedagsbuffé, men inte något jag lagat tidigare. De senaste året har jag i mitten av maj haft öppet hus med buffé, i samband med att jag fyllt år
Här är det verkligen fritt fram att spåna vidare på vad man kan fylla pajerna med men äggstanningen med gräddfil och ost tycker jag definitivt ska vara med
Just därför kan man smyga in det på en buffé utan att få alltför sura miner från gästerna. I alla fall inbillar jag mig det, så när jag gjorde marinerad oumph för ett par veckor skrev jag nogsamt ner alla ingredienser på en lapp
liten lathund för en buffé med fler än 3 rätter. Planeringen för sommarens största mathelg är i full. gång här hemma men hur mycket mat ska man egentligen laga
Dessutom eloge till att buffén hela tiden fylldes på, rent och fräscht. Okej, nu skall man inte klaga när man står framför ett dignande buffébord, dessutom åkandes med jobbet
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.