Servera köttfärsen varm och låt var och en göra sin egen tacos toppad med valfria tillbehör. Så här gör du 20 minuter Stek köttfärsen i några matskedar smör eller neutral olja och häll sedan över tacokryddan enligt anvisning på påsen. 2 msk smör eller olja (till stekning). 1 burk tacosås (styrka efter smak)
Kavla ut degen på ett bakplåtspapper. Servera pajen med tex Nachocips/strips, tacosås, cocktailtomater, majs, isbergsallad och rädisor och varför inte lite hemmagjord Guacamole eller med lite böndipp
Jag gör alltid på måfå-olika stora då får man bara dubbla degen samt fyllningen. Blanda mjöl (dinkel funkar utmärkt), margarin/smör, tillsätt vattnet samt en nypa salt
Nu vill jag inte skrämma livet ur alla er som undviker socker (för ja, jag vet att det är galet mycket i köpt tacokrydda), lösningen är gör er egen krydda
om du vill göra egen mix Lime eller citron Smör och olja till stekning Tacosås. Servera gärna med den goda tacosåsen och ljuvliga coleslawn som jag har föreslagit nedan
Lägg nachos, tacosås och köttfärsblandningen omlott i en smord ugnsform. Hetta upp en stekpanna med smör och stek köttfärsen tills den är helt genomstekt
½ pkt tacokrydda (jag gör min egen). Lägg salladen i botten på tallriken och fördela sedan resten av grönsakerna, färsen, osten, gräddfilen och tacosåsen över
Arbeta ihop degen och låt den vila i kylen en stund, så blir den lättare att platta ut i formen. 40 g riktigt mjukt smör. 800 g köttfärs - stek och krydda ordentligt enligt egen smak. 1 liten burk tacosås. 40 g riktigt mjukt smör. 800 g köttfärs - stek och krydda ordentligt enligt egen smak. 1 liten burk tacosås
Eller laga egen salsa kanske. en klatt smör. Och nu är det egentligen bara att kasta i allt utom grädden och röra runt så att all fisk och grönsaker är täckt av vätska
Tacosås hade jag inte hemma, så det blev till att göra egen och måste säga att riktigt god blev den. Klicka ut lite creme fraiche och tacosås över färsen och grönsakerna