Känslan av att själv veta exakt vad salsan innehåller och bara använda rena råvaror, i kombination med att smaken blev så angenäm, gjorde att det blev ett måste för oss att även detta år göra vår egna variant
Gör egna hemmagjorda fiskpinnar och njut av dem. Börja med att röra ihop Gräslöksyoghurten. Fiskpinnar. Vispa upp ägget lätt för hand med lite lite salt, spä ut det eventuellt med lite vatten
) så kan du lätt göra egen med billiga ingredienser. Hemmagjord tacosås. Lägg i en kastrull tillsammans med de torra ingredienserna och de krossade tomaterna
Krydda laxen med salt och citronpeppar och vänd bitarna i sesamfrö. Blanda tärnad potatis med grönsakerna och smaka av med salt, peppar och några stänk vinäger
Krydda fisken med salt och peppar. Vispa ihop grädde, yoghurt, mango chutney, tomatpurè- eller ketchup med salt och lite peppar i stekpannan och låt koka ihop till en sås
Krydda den med salt. Tillsätt ris och curry och låt det fräsa med 1 minut. Stek fisken i lite matfett på medelvärme tills fisken har vacker färg och är genomstekt, ca 4 minuter per sida
*I Samarbete med ICA*. Vem älskar inte fiskpinnar. Jag hoppas att allt är bra med er. Eller ja, det kanske är fel sak att säga, men tro mig – att när du inte ätit fiskpinnar på tio år, då suktar du verkligen efter dem
) På Kung Markattas hemsida hittade jag recept på hemgjord tacosås. Medan tomaterna rinner av så finhackar du 1/2 rödlök och 1 vitlöksklyfta. Smaksätt med 1/2 tsk salt, 1/2 tsk rårörsocker, 1 tsk torkad oregano och saften från 1 lime
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.