Lägg upp gnocchi/squash och fisk på tallriken, ringla citronsås över och toppa med dillvippor. Riv 25 g parmesanost fint. Smöra en ugnsfast form och lägg ner 500 g torsfilé/torskrygg i portionsbitar. Mot slutet strör du över den rivna parmesanosten samt 2 msk kapris
Bakad torsk med halstrad havskräfta, havskräftssås, kål och strandväxter. Använd potatisskalare till parmesanosten och hyvla stora flagor, som därefter toppar pastan tillsammans med färsk dill och nymalen svartpeppar
Jag gjorde en mild, kall sås på gräddfil, riven gurka, gräslök och dill. Vi åt den smörstekta torsken med gurksåsen, kokt potatis, kokta ärter och sparris med parmesan och citron
Rör ner citronskal, gräslök, basilika, dill och persilja och låt såsen svalna i kallt vattenbad. Ta ut fisken ur ugnen, bred på den fluffiga såsen och riv parmesan över