Krossa digestivekexen. Tina bären. Lägg undan några fina bär att använda till dekoration. Fördela en tredjedel av kesellan på bären och därefter hälften av de krossade kexen ovanpå kesellan
Servera tillsammans med valfria bär (jag använde hallon och blåbär, det blev superlyckat. Valfria bär. 300 g digestivekex med chokladbaksida (alternativt din favorit kaksort
Vid servering garnera med goda bär. Botten. Smält smöret och tillsätt övriga ingredienser, blanda ordentligt och tryck ut degen i en form med löstagbar botten, 24 cm i diameter
Vid servering så anordnar du i glas med blandade färska bär och grovkrossade digestivekex. Ta de bär som är era favoriter, jag brukar ta hallon, blåbär och jordgubbar
14 digestivekex. 1100 g hallon eller valfria färska bär. 114 digestivekex 100 g smör 300 g Marabou vit choklad 600 g Philadelphia Original 2 dl strösocker 2 dl vispgrädde 1 st Marabou Dubbelnougat 100 g hallon eller valfria färska bärvitt chokladströssel
14 digestivekex. 1100 g hallon eller valfria färska bär. 114 digestivekex 100 g smör 300 g Marabou vit choklad 600 g Philadelphia Original 2 dl strösocker 2 dl vispgrädde 1 st Marabou Dubbelnougat 100 g hallon eller valfria färska bärvitt chokladströssel