Blanda äggvita, strösocker, vaniljstången, salt och citronsaft i en ren rostfri bunke. Smält chokladen och låt den svalna, finhacka daimen rör ner de i krämen
Daimmousse. citronmeliss. lite daim. Slå citronsaften över och rör om väl. Grovhacka daimbitarna. Skeda upp i cocktailglas, dekorera med citronmeliss och färska bär
hackad Daim eller choklad eller hallon. I bakgrunden skymtas även små salladsblad med en röra av kräftstjärtar, dill, gräslök, majonäs, tabasco, citron, rädisor och salladslök
Daimpannacotta. några stjälkar citronmeliss. Hacka sedan daimen och fördela över serveringsglasen. I med limesaft och citronsaft de sista tre minuterna
Krossa daimen. Strössla över den rivna citronen. Vill man kan man blanda citronen i chokladen med. Polkachoklad50 g polkagrisar 250 g vit choklad 2 msk kokos rivet skal från 1 citron Krossa polkagrisarna, jag krossade i mortel. 2 st dubbeldaim. Smält chokladen och rör sen ner 2/3 av daim, nötter och marshmallows