Serveras med hallon och vispgrädde eller något annat gott LCHF tillbehör. Stek crepesen i smör i en stekpanna (gärna teflon), använd inte för hög värme
Rosa färgar du det genom att blanda ut lite drakfruktspulver med en liten skvätt vatten, eller genom att pressa ut lite hallonsaft från ett hallon och därefter färga det rivna kokoset
Sedan lägger du spenat ovanför konen och toppar med laxsnurror, en avokadoros, fetaost, hallon (låter kanske märkligt, men det är supergott till) och pumpakärnor
Jag har dessa till wraps med tacofyllning, som crepes med champinjonstuvning, som crepes med vispad grädde och bär, som tunnbröd med smör, ost och paprika
-Mousse au chocolat, serverades med vispad grädde, egengjorda maränger, chokladdekorationer och bär-Petits choux, små luftiga, lätta bakelser som kan fyllas med alla möjliga godsaker, igår blev det hallongrädde-Pannacotta à la vanille, okej det är inte så franskt, men de gör faktiskt Pannacotta i Frankrike också, särskilt i den södra delen där de har influerats av Italien
Peach melba crepes till frukost. Banansushi med hallondipp. Nicecream i melonskål med hallon och fikon. Havrepannkakor med vallmofrön serverade med hallon och pistagenötter
Jag har även ätit de som crepes med grädde och hallon. Som dessert med grädde och frysta hallon. För 6-8 wraps/tunnbröd/crepes. För 6-8 wraps/tunnbröd/crepes
Jag har också testat tranbärssmaken, hallonsmaken och blåbärssmaken, alla goda även om jag hellre köper naturell och blandar i blåbär eller hallon själv
Med smör påSå kom vi då till själva "huvudmålet" - plätt med hallon och grädde. Med hallon och vispad gräddeIdag fanns några plättar kvar fast vi var två som åt oss mätta igår