Fyllning. Fyllning. Lägg ca 2-3 msk fyllning på varje pannkaka. 3 msk smör. Vispa ihop ingredienserna till crêpessmeten och grädda tunna pannkakor i en lite mindre stekpanna
Vispa ner resten av mjölken tillsammans med äggen och tillsätt sedan det smälta smöret. Det blir jättegott om man tar alla fyllningar och såser på en gång
Stek plättarna i smör och lägg att kallna på fat. Smält smöret och vispa ner mjölet. Det blir 4 crêpes med fyllning och 8 plättar över till hungriga barn. 2 msk smör. In i ugnen i 225 grader tills osten smält och fyllningen är varm, ca 12 minuter. 2 msk smör
Stek på medelvärme i rikligt med smör. 1smör till stekning. 1Fräs löken, svampen och skinkan i smöret. 1Fördela fyllningen på crêpesen, rulla ihop och lägg dem sedan på ett ugnssäkert fat
Tillsätt resten av mjölken, ägg salt och smör- & rapsolja. Fyllning. Stek tunna pannkakor i en stekpanna och lägg dem på hög med en remsa smörgåspapper emellan
Fräs i smör. Fyllning. Lägg fyllningen i plättarna och rulla ihop. Fick det här receptet av en facebookvän, som jag för övrigt träffade under shoppingturen i Luleå
Crepes med ost & skinkfyllning – Glutenfria och med vanligt mjöl. Tänkte bjuda dig på ett recept på dessa crepes, eller franska pannkakor som det också heter