Fyllning. Jag har precis kört ytterligare ett pass med dem nu på eftermiddagen och som återhämtning efter passet blev det de här vaniljcrêpsen fyllda med nötchokladkvarg och jordgubbar
Jag tycker egentligen det är för mycket bröd i förhållande till fyllning, och skulle jag stå på ett café och välja bakverk, skulle valet aldrig falla just på en semla
Det mesta var mjukt och därför väldigt lätt att äta, blev crëpes med nutella fyllning, med krossade digistivekex, banan och jordgubbar och donuts som vi köpt hem från Dunkin Donuts
Bananer, kolasås, rostade nötter och grädde/vaniljglass Pannkakssmet/crepessmet. Alternativ fyllning. Lägg en pannkaka på en stor tallrik, lägg upp skivade jordgubbar i mitten, spritsa på vispad grädde, vik ihop till ett nätt paket
Bred fyllningen centimetertjockt över omeletten. Omeletterullar 1 Ekologiskt Ägg 3 Äggvitor, självklart Ekologiska de med 1 dl Grädde 1 msk Psylliumfrön 1 krm Havssalt Valnötsfyllning 10 grovhackade Valnötskärnor ½ dl Äpple i små tärningar ½ dl Purjolök i lika små tärningar 1 dl vispad Grädde ½ dl Majonnäs 1 tsk Fransk Senap Havssalt och nymald Vitpeppar Vispa ihop äggsmeten i en bunke, låt stå och svälla i 1 timme
Fyllning. Ca 1 ca 1 liter jordgubbar. Blanda smeten, låt svälla 10 minuter. Grädda små crèpes. Skiva bären, smaksätt med likör eller apelsin, samt eventuellt florsocker
Chokladkaka med glass, och crepes med banan och chokladfyllning samt glass. En dag blev det en crepes på en restaurang med kyckling och soltorkad tomat (fast det ser man inte)