Lägg i riven ost och ta bort från värmen, rör om lite då och då tills osten har smält. 500 g färska champinjoner, 2 msk rapsolja, 2 paket bacon, 3 msk vetemjöl, ca 4 dl mellanmjölk, 3 dl smakrik ost (17%) + 50 g riven ost till garneringen, salt, peppar. Strö över med riven ost och gratinera i 250 grader i cirka 5-10 minuter eller tills de har fått fin färg och är genomvarma. 3 dl smakrik ost. 50 g riven ost till garnering
Nu gäller det bara att med försiktig hand skjutsa över crepen till tallriken. Jag gräddade bara ena sidan och lade på ost direkt i stekpannan, tills den smälte och lade sedan på den frästa spenaten/svampen och toppade med lite tomat och pressade citron över
Ost, ost, ost och mera ost. Jag har turen att arbeta extra i en ostbutik så fick med mig lite goda ostar där som jag kunde lägga i fyllningen, annars kanske det är lite lyxigt att slänga i en hel Saint Marcellain färskost i fyllningen, men fruktansvärt gott
Strö över riven ost och rulla ihop pannkakan. 1 dl riven ost. Vispa ihop ingredienserna till crêpessmeten och grädda tunna pannkakor i en lite mindre stekpanna
Grädda pannkakorna/crepes i en mindre stekpanna. Strö över ost och gratinera pannkakorna i övre delen av ugnen ca 10 minuter tills osten smält och pannkakorna är genomvarma. 1 dl riven ost
I med sojan , smaka av & red såsen med osten. 100g riven ost. 2 msk Philadelfia ost. Lägg upp plättarna, klicka på stuvningen & rulla ihop sen toppa med ost och grädda i ugnen på 175g i 15 min eller så att osten smälter. 100g riven ost. 2 msk Philadelfia ost. 15 min eller så att osten smälter