2 dl ekologisk crème fraiche. 1 msk konjak. 2 dl ekologisk crème fraiche. 1 msk konjak. Igår var mannen nere på hamna på kvällspromenad och fick köpt 4 kilo kräftromper
Tillsätt crème fraiche, fond, vatten, soja, senap, grönpeppar och konjak och koka upp. 1 msk konjak. Strimla köttet och bryn det i en stekpanna med smör
12 dl Arla Köket® crème fraiche. 1ev 1 msk konjak. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 200 g kräftstjärtar 200 g färska champinjoner Arla® Svenskt Smör 2 dl Arla Köket® crème fraiche ½ msk vitvinsvinäger ½ dl finhackad gul lök 1 pressad vitlöksklyfta 1 tsk torkad dragon ½ dl hackad färsk persilja ½ tsk salt 1 krm svartpeppar ev 1 msk konjak
4 1/2 gul lök 1 msk smör 1 tsk vetemjöl 1/2 dl rött vin 2 msk kalvfond på flaska 2 dl crème fraiche 2 msk konjak 1 msk grönpeppar i lag Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Rör ner crème fraiche, vinäger, lök och örter. 2 dl Arla Köket® crème fraiche. ev 1 msk konjak. Skiva svampen och fräs den i smör i en stekpanna några minuter
Tillsätt crème fraiche, fond, vatten, soja, senap, grönpeppar och konjak och koka upp. 11 msk konjak. 5 msk grönpeppar i lag 1 msk konjak kan uteslutas 1
konjak eller portvin, ej nödvändigt men höjer smaken. Tillsätt lite konjak eller portvin på slutet. konjak eller portvin, ej nödvändigt men höjer smaken