Rulla sedan skinkan och lägg ut längs kanterna gör likadant med ost och tomat. Börja med att blanda ihop ingredienserna till fyllningarna i olika skålar
Täck även ovansidan och kanter med fyllningen. Servera och njut. Täck med fyllning. Garnera med t ex gurka, tomat, skinka, ägg och ost, eller något annat som du tycker är gott t ex skaldjur
Dekorera runt om med sallad, gurka och ost. Ta inte i all frukten med en gång utan lite i taget. Låt spadet från fruktsalladen rinna av i god tid och hacka sedan frukten
Bena ur fisken och blanda ihop samtliga ingredienser med en gaffel. (Använd en form med lösbar kant. Dela äggen, finhacka vitan och lägg undan till garnering
Finhacka skinkan och blanda den med gräddfil, majonnäs och persilja. Avsluta med brödskivor. Lägg ut nio stycken bredvid varandra på ett fat, tre i bredd och tre på längden
Pressa sedan ur vattnet från burkarna med tonfisk i och skrapa ner tonfisken i en skål. Jag gjorde grunden av tårtan kvällen innan den skulle ätas för att låta den suga åt sig av de olika lagren för att sedan dekorera den dagen efter med fräscha tillbehör till toppningen
Smaksätt med kaviar, salt och peppar. Garnera med dillvippor. Hua, nu var det länge sedan jag skrev något, inte för jag inte lagat mat, god mat och mat i rättan tid, utan för
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.