Creme bonjour lasagneplattor recept

Nyårsmeny-3 förslag

Nyårsmeny-3 förslag

Parmesanflarn med citroncreme, löjrom och sparris. Varva lasagneplattorna med kräftstjärtar och såsen i en smord ugnssäker form
Tips på huvudrätter till nyårs

Tips på huvudrätter till nyårs

I med creme fracihen och ge det hela ett nytt uppkok. Gör fyllningen genom att hacka skinkan och blanda ihop med creme fracihe och vitlöksosten
Cannelloni med kyckling och svamp

Cannelloni med kyckling och svamp

600 g färska lasagneplattor. 4 dl crème fraiche Bonjour Cuisine Karl Johan svamp & Champinjon. 600 g färska lasagneplattor Fyllning 2 grillade kycklingar 400 g färska champinjoner 2 röda lökar 140 g färsk bladspenat 4 dl crème fraiche Bonjour Cuisine Karl Johan svamp & Champinjon 4 dl riven ost Salt Svartpeppar Sås 3-4 msk flytande margarin 1 ½ dl vetemjöl 2 liter mjölk Salt Svartpeppar
Tips på varmrätter till nyårs

Tips på varmrätter till nyårs

Bred på tunt lager creme fraiche, salta och peppra lite och strö sedan över den rivna osten samt parmesan
Krämig kycklinglasagne

Krämig kycklinglasagne

Varva lasagneplattor, kycklingfyllning och sås i en ugnsfast form. 1 dl creme fraiche. 100 g crème bonjour vitlöksost. 1 förpackning färska lasagneplattor (jag köper alltid ICA
Cannelloni med kantarellost

Cannelloni med kantarellost

Ta pannan åt sidan och rör i Crème Bonjour. Lägg ut lasagneplattorna på en skärbräda. Blanda i Crème Bonjour och krydda med salt
Lasagne med Färskost

Lasagne med Färskost

1 gul lök, finhackad 2 vitlöksklyftor, pressade 400g nöt- eller blandfärs 500g krossade tomater 3 msk tomatpuré 1 morot, finriven 1 köttbuljongtärning salt & peppar 1 kruka basilika, grovhackad 1 pkt (200g) Crème Bonjour Soltorkade Tomater Färskost 1 dl crème fraiche 1 pkt färska lasagneplattor 1 dl parmesan, grovriven  

Snabb skinksås till pasta

Tillsätt Creme fraichen och Kelda Laga Lätt. Såsen är även jättegod mellan lasagneplattorna. se 1 förpackning CremeBonjour smaksatt Creme Fraiche , Sharlottenlök och gräslök, eller Arlas/ICAs Paprika chili
Cannelloni med kyckling och svamp

Cannelloni med kyckling och svamp

600 g färska lasagneplattor. 4 dl crème fraiche Bonjour Cuisine Karl Johan svamp & Champinjon. Bena ur kycklingen och dela den i ganska små bitar
Kycklinglasagne

Kycklinglasagne

Om jag hade haft en cremebonjour tacoost hemma så hade jag nog slängt ned den i tomatmjölken och rört ut
Kycklingcanneloni

Kycklingcanneloni

Den som tex inte har Crème Bonjour kantarell hemma behöver nog inte gråta sig olycklig utan det går bra att ta lite extra crème fraîche eller någon annan färskost

Krämigt fyllda pastarullar.

Koka lasagneplattorna mjuka i lättsaltat vatten, ta upp och låt dem rinna av. Fördela blandningen på lasagneplattorna

Canneloni med ostsås

250 g färska lasagneplattor. 1 cremebonjour vitlöksost. Tina spenaten om du har fryst, krama ur vattnet

Kycklinglasagne med keso

Blanda med keso och crème bonjour. Varva kesoröran, kycklingröran och lasagneplattorna i en smord ugnsform

Lasagne med brie och lufttorkad skinka

Lasagne med brie och lufttorkad skinka 4-6 port Sås 2 msk smör 2 msk vetemjöl 3 dl mjölk 1 förp crème bonjour smaksatt crème fraiche schalottenlök & gräslök 100 g riven parmesanost Salt & peppar 1 gul lök 1 burk skivade champinjoner 1-2 förp lufttorkad skinka 100 g brieost ca 12-15 lasagneplattor Stek löken och champinjonerna Skiva brien i ca 3 mm tjocka skivor ca 3x3 cm stora skivor blir bra Smält smöret i en kastrull, vispa ner mjölet Rör ner mjölken och låt koka upp så såsen tjocknar Tillsätt crème fraichen och parmesanosten, späd ev. med mer mjölk om den är för tjock Smaka av med salt och peppar (men tänk på att osten och skinkan bidrar med sälta) Häll lite av såsen i en ugnsform Täck med ett lager lasagneplattor Häll på sås, lite stekt lök och svamp, strö över brieskivor och strimlor av lufttorkad skinka (dra isär skinkskivorna i lagom stora bitar med händerna) Täck med ett lager plattor och upprepa tills allt är slut Grädda enligt anvisning på lasagneplatte-förpackningen (oftast 200°C 20-30 min) Foto. 1 förp crème bonjour