Ostsåsen blir god som den är men den blir ännu bättre med dessa godsaker. Gick igenom lite bilder i kameran och hittade den här enkla rätten från i somras som jag slängde ihop efter en afton med ost och kex
För att det är sedan länge känt att om man går ut och äter och restaurangen råkar ha dålig koll på vegetarisk mat, så blir man nästan alltid serverad cannelonimed spenat och ricotta
Jag ska börja med att förklara vad smältosten är till för, det är nämligen så att smältost innehåller enzymer som gör att osten inte blir helt fast i rumstemperatur, vilket är effekten vi är ute efter
Om ni liksom jag är hemma med barnen så vet ni att snabbt och enkelt är prio. Det är inte alltid man har tid, möjlighet eller ork att göra allt från grunden och som sagt med sunt förnuft kommer man långt
Häll på rejält med smet på varje del och lägg på de delade tomaterna och rulla ihop. Häll över resten av smeten och toppa med resten av den rivna osten
Slå på såsen, krydda och servera med nykokt pasta. Jag ville göra en hemgjord ostsås men fuskvarianten var bara för lättillgänglig för att det skulle ske
Canneloni. Krossa de hela tomaterna med en trägaffel. Canneloni. Smaka av såsen med salt och peppar. Skölj spenaten och lägg den i en panna med lite smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.