Gratinerade nachos med soltorkade tomater och olivernachosCremebonjour cuisine-vitlök och örterriven ostsoltorkade tomatergröna oliverBlanda cremebonjour, riven ost, hackade tomater och oliver
Hacka dillen. Lägg upp och garnera med sallad, gurka, citron, cocktailtomater och dill. Dill. 3 msk finklippt dill. 250 g créme bonjour cruisine med vitlök och örter
Hacka dillen. Lägg upp och garnera med sallad, gurka, citron, cocktailtomater och dill. Dill. 3 msk finklippt dill. 250 g créme bonjour cruisine med vitlök och örter. 1 1/2 dl vatten 1 dl mellangrädde 50 g smör 1 1/2 dl vetemjöl 3 st ägg Fyllning 1 bit färsk pepparot (eller 2-4msk pepparot på tub) 1/2 dl vispgrädde (mellangrädde) 500 g räkor med skal 100 g rökt lax 3 msk finklippt dill 250 g créme bonjour cruisine med vitlök och örter 1 1/2 tsk salt Garnering Sallad Gurka Citron Cocktailtomater Dill