Prova med en provsticka ifall kakan är klar, den ska inte komma ut kladdig. Jag spacklade tårtan med swiss maräng smörkräm som jag rivit ner citron skal i
Bryt kakan i bitar och smula ner. Varva kaksmulor, vaniljkräm och curd i glas eller skålar. 1/2 tsk vaniljpulver. 1 sats Vaniljkräm. 1/2 tsk vaniljpulver. 1 sats Vaniljkräm
Som en snäckformad sockerkaka, men ändå inte. Well, well jag är inte så förtjust i vare sig honung eller kamomill som smaker därför får mina Madeleines smak av vanilj och citron
Tillsätt vetemjöl, vaniljsocker och rivet citronskal och tryck ihop allt/degen till en boll. 2tsk vaniljsocker. rivet skal av 1st citron. 2tsk vaniljsocker. 1st citron
Såg direkt jag läste receptet att det här är något riktigt gott, en kaka med krämig botten, full med vanilj och citronsmak och en krispig smulpajstopping på det, suveränt
Servera med tex vispad kokosgrädde, smaksatt med vanilj och citron. God paj, gratäng eller kaka. Här är recept på Kaka/paj/gratäng med mandel- och hasselnötspulpan, banan, blåbär och baby spenat
citronkaka – tillsätt rivet skal av en citron samt den citronsaft du kan få ut ur citronen. Det är det här receptet jag alltid använder mig av – min toscakaka har denna som bas, man kan helt klart göra en vanlig vaniljbotten och använda som en stadig tårtbotten om man skulle önska (den blir stabil, inte luftig)