Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att maila detta till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster) Rabarberlemonad med vanilj, citron & lime
Rabarber och citron blir till en uppfriskande drink som passar nu i sommarvärmen. Pressa citronen. 1 rabarberstjälk 1 citron Agavesirap 3 dl kolsyrat vatten Så här gör du. 1 citron Agavesirap
2 kg rabarber 1,5 l vatten 1 kg Dansukker Svenskt Strösocker 1 citron, saften. 2 kg rabarber 1,5 l vatten 1 kg Dansukker Svenskt Strösocker 1 citron, saften
Häll tillbaka saften i en kastrull, rör ner citronsyra, citronsaft och strösocker. 1 kg rabarberstjälkar / 1,5 l vatten / 5 dl strösocker / 2 tsk citronsyra / saft från 2 ekologiska citroner. / 2 tsk citronsyra. 2 ekologiska citroner
Skär rabarbern i bitar och skala citronen med potatisskalare och pressa ut saften. 3 - 4 rabarberstjälkar cirka 300 g 1 citron 1½ dl vatten 2 dl strösocker Skölj rabarber och citron väl. 1 citron
Denna enkla rabarberlemonad gjorde vi förra veckan när det började komma upp mycket rabarber på kolonilotten och vi behövde fixa något att ge som tack-present till pedagogerna på förskolan inför sommaravslutningen
Rabarberlemonad med citron och vaniljMuffla – muffinssemla. Hej på er,. Det är så härligt att sommaren är här, och det skålade vi tidigare i veckan in med en härlig drink