Skär ciabattan i två delar. På med vatten och buljong. Svamp- och ostmacka2 st2 ciabatta200 g färska champinjonersmörmjöl1/4 grönsaksbuljongtärning0,5 dl vatten1 klick creme fracihesalt och pepparduetto-ost eller gräddädelSkär svampen i lagom stora bitar. 2 ciabatta. 1/4 grönsaksbuljongtärning
Servera tillsammans med ett gott bröd, jag väljer en glutenfri ciabatta med ost. Tillsätt buljongen och blanda sedan ner morotspurén, rör om ordentligt och tillsätt sedan calvados och grädde
Buljongen. Häll i buljongen i stekpannan, silad eller osilad välj själv. Buljongen. 1 kg lövbiff6 ciabatta bröd eller liknandeOstSalladBaconTomat2 lökar1/2 chiliÖvrigt. 3 msk kinesisk soya1 msk balsamvinäger1,5 msk paprikapulver3 msk oxfond4 dl vatten1/2 chili delad med kärnorna kvar4 vitlöksklyftor deladeBlanda alla ingredienser till buljongen i en kastrull och koka upp. 6 ciabatta bröd
ciabatta (nygräddad). Koka upp buljongen. Grädda ciabattan och dela den nästan helt igenom. Slå i vinet och låt det koka in, späd med en skopa kokande buljong under ständig omrörning
Pulled pork ciabatta. på en skiva ciabatta med grönsaker och vitlökssås. Blanda ihop 1 dl stark buljong (en buljongtärning räcker) eller fond och häll det RUNT köttet
Jag hade köpt ett gäng färska kycklingklubbor och stekte på dom på muurikkan så de fick fin yta och sen lät jag dem bräsera klart över elden i en buljong