Skiva chorizon, hacka lök och vitlök. Under tiden, strimla vitkål ca 3 dl per portion och värm upp i buljongen. 1 pkt viktväktarnas chorizo (3 korvar). Grönsaksbuljong 1 liter
Servera chorizon med paellan. Rör ner grönsaksbuljongen och koka sakta under lock ca 20 minuter eller tills riset är mjukt. 5 dl grönsaksbuljong (vatten och buljongtärning eller fond). 4 chorizo
Ha även i kryddor och fond/buljong. Jag gjorde i ordning en ”snabb-gryta” med kyckling och chorizo. Just kryddiga korvar som chorizo är himla bra att ha i grytor då grytan får smak av korven
Ta ur chorizon ur sitt fjälster och hacka innehållet grovt. Tillsätt chorizo och fräs någon minut och tillsätt sedan kycklingbuljongen pö om pö, det ska totalt vara 8 dl buljong, och rör under tiden, koka riset på medelvärme. 200 g Chorizo. 1 st tärningar Kycklingfond Buljong
Skär chorizo i skivor och lägg i soppan. 112 dl grönsaksbuljong. 12 chorizo. Tillsätt buljongen och låt det koka ca 10 minuter. 1Skölj och låt bönorna rinna av och tillsätt dem i buljongen