Koka upp Milda mat & visp med Milda margarin, apelsinsaft och florsocker. Alternativ doppa tryfflarna med hjälp av en gaffel i den vita chokladen, och lägg upp dem på ett bakplåtspapper, låt stelna i kylen
Vit chokladtryffelmedapelsin och saffran, lyxigt julgodis. Idag har det gjorts julgodis nämligen lyxiga tryfflar, vita chokladtryfflar medapelsin och saffran
Ger 12-15 tryfflar 400 g kokta svarta bönor (avrunnen vikt) 4 msk agavesirap 1 msk kokosolja 2 msk kallt kaffe 1 1/2 dl kakao finrivet skal av 1/2 apelsin 150 g mörk choklad finrivet skal av apelsin till garnering Lägg till i inköpslistan
Den blev precis så god som jag trodde, min nya chokladtryffelmed smak av apelsin, perfekt till kaffet, en mörk rom, en fruktig cognac eller en inte allt för rökig maltwhisky
Mörk choklad och apelsin är en svårslagen kombo. Rör i Triple sec och syltat apelsinskal. Apelsin,. 1,5 dl vispgrädde100 g Smör300 g mörk choklad 70% kakaohalt2 msk Triple sec (Cointreau exempelvis)1 dl syltat apelsinskalkakao
Dessa tryfflar medapelsin och Grappa blev riktigt goda. Avsluta alltid en middag med choklad, då kommer den alltid bli ihåg kommen som en riktigt god middag
Rör därefter ihop tryffeln med en slickepott. Tillsätt smör, hälften av apelsinskalet och cointraeu. Häll tryffeln i en form med bakplåtspapper eller i knäckformar
Smält chokladen och fyll silikonformar med choklad i botten och längs kanterna, låt stelna. Fyll formen med granatäpple chokladen och avluta med att toppa med smält choklad
rivet skal från en apelsin, eller någon annan smaksättning, jag tog lite arraksessens i mina. Igår blev det chokladtryffel, som jag förberedde redan i fredags
Apelsinkola. Tomtens munsbitar medchokladtryffel, kola och jordnötsfudge, vit chokladfudge med tranbär + mjölkchokladfudge med salta jordnötter samt min lassiska sega smörkola med lite olika smaksättningar