Det finns massor av olika recept på den, och sedan jag för första gången gjorde pulled pork förra hösten har det blivit några gånger till - med lite olika kryddningar
Det här blir alltså lagom till två ganska hungriga - för att inte säga utsvultna - personer. Smakaavmed salt, häll upp i djupa tallrikar, och garnera med fänkålsvippor
Dessa små godsaker har fått en lite tvist för att passa in lite bättre i adventstider – det vill säga – jag har använt Dumlekola medpapparkakssmakochapelsinnobless
ägg - separerade gulor och vitor. mörk rom -. Smaka eventuellt avmed lite mer rom om det behövs. Vispa gulorna med hälften av sockret tills det blir vitt och pösigt
) så kan du i stället smaksättamed kanel, kardemumma och ingefära. Den har likheter med mina andra grysli/myslivarianter, men har här fått lite extra julkänsla av saffran, vanilj ochapelsin
Jag gjorde en supergod pulled pork medsmakavapelsinoch en afrikansk kryddblandning, och den sky som bildades var så mustig och god att jag bestämde mig för att göra soppa på den
Ett gäng fläskkotletter tror jag skulle funka att bräsera på samma sätt, efter att de har brynts till fin färg först - och så skulle de nog behöva lite mer tid än fläskfilén för att bli riktigt saftiga och möra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.