Jag har upptäckt att när det gäller godis med gelatin så är det olika hur mycket man behöver. Smarriga, sega chokladkakor som är helt ljuvliga som de är eller som blir extra festliga med en läcker frosting, fluff eller bara en klick grädde
gelatinblad. Ställ bort kastrullen ifrån värmen och lägg i gelatinet, se till så det löser sig. Lägg gelatinbladet i blöt i kallt vatten i ca 5 minuter. 1 st gelatinblad
5,5 st gelatinblad. Börja med att lägga gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter. 1 ½ blad gelatin. Lägg gelatinbladet i kallt vatten i 5 min. Koka upp 1 dl av vätskan, smält i gelatinet och häll i resten av purén. 5,5 st gelatinblad. 1 ½ blad gelatin
Häll sedan i gelatinet i en fin stråle. 4 gelatinblad. 1 pkt oreos (fyllda chokladkakor). Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten låt dem stå i 10 minuter. Krama ur gelatinbladen och smält dem genom att röra ut dem i 1 - 2 msk hett vatten i en liten skål. 1 vaniljstång 4 gelatinblad 1 pkt oreos (fyllda chokladkakor)
), varför inte köpa in chokladkakor sötade med stevia. Blötlägg gelatin. Koka upp grädden, lös sötströ däri, därefter gelatin och chokladen delad i småbitar, vispa ut chokladen väl och smaksätt ev