ta saften och blanda med philadelphiaost och grädden. Det måste ju så klart firas med tårta. Det var viktigt att det var chokladtårta och jordgubbstårta, så jag googlade men hittade ingen som verkade som det ultimata för dessa smaker
Lossa tårtan från formen försiktigt med en kniv längs kanterna, ta loss kanten, servera och njut. Framöver måste jag nog experimentera lite med andra smaker men den här va fantastisk
Jag bakade den i två mindre former delade dessa och varvade bottnarna med en swiss meringue butter cream på choklad som jag hittade hos Danielle på Heavenly Cupcake
Mörk chokladbotten med vit choklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Som kronan på verket gjorde jag ljusa chokladtryfflar som jag dekorerade pajen med tillsammans med massa härliga hallon
En mandel/chokladbotten fylls med vit choklad och mangomusse och dekoreras efter behag. Eftersom det är påsk passar det bra med chokladägg eller liknande men vill man har en syrligare smak kan man använda hallon eller andra bär
En saftig chokladbotten med jordgubbsmousse, fläderpannacotta och italiensk maräng. I år var jag faktiskt trött på gräddtårta med jordgubbar redan innan midsommar
Bra betyg med andra ord. Men när jag skulle börja sammanställa tårtan funkade det inte alls och jag gjorde en nödlösning och den blev inte som jag hade tänkt mig men den blev extremt god och det fanns inte kvar något efter ett dygn
Smält smöret och blanda med mjölken. Börja med botten. Vispa ägg och strösocker poröst. Lägg handen på kakan och skär den med en lång kniv så att du får tre bottnar
Vispa creme fraiche, matlagningsyoghurt och socker med elvisp. Om du vill ge moussen en lätt grön färg, tillsätt färgen i blandningen med gelatinet innan du häller i det i yoghurtblandningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.