Häromdagen gjorde jag citron- & ingefärashots med chili. Citron- & ingefärashot med chili. Skölj ingefäran och riv den grovt, du behöver inte skala den
Skala och grovhacka lök, vitlök och ingefära. Hetta upp oljan i en stor gryta och fräs lök, ingefära och rotfrukter under omrörning utan att det tar färg
ingefära. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs chili, vitlök, ingefära, blomkål och tinad soybits ca 5 min tills det har fått fin färg. 2 tsk Chilipeppar Röd. 1 msk Ingefära
Rör ner chilipeppar, curry, ingefära, tomatpuré, kokosmjölk och socker. Däremot måste jag fått med någon/några kärnor från chilipepparn, den ena portionen var såååå stark, men gudomligt gott
Riv ingefäran, finhacka chilipepparn och pressa saften ur limen, blanda sen ihop alla ingredienser till laxen i en skål och låt laxen marinera 10 min. 2 tsk Färsk ingefära. 5 st Chilipeppar Färsk