Värm ugnen till 175°. Kläm fast ett bakplåtspapper i en form med lös botten, 24 cm i diameter. Mixa digestivekex, kanel och smält smör småsmuligt och tryck ut smulorna i botten på formen
pajdeg2 förp Maryland cookies original (à 145 g) 100 g smör, smält. Fyllning500 g hallon 2,5 dl vispgrädde 150 g vita chokladknappar (eller hackad vit choklad) 700 g färskost 2 dl florsocker 5 blad gelatin 1 msk citron, färskpressad
Denna underbart goda choklad och cheesacaketårta bakade jag till min födelsedag. Eftersom jag är barnsligt förtjust i både kladdiga chokladkakor och cheesecake, så blev jag väldigt glad när jag hittade en kombination av dessa båda grymt goda kakor i boken 'Hummingbird bakery cookbook'
Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten 5 minuter. Klyv vaniljstången på längden och skrapa ur fröna. Vispa äggulorna pösiga med socker och vaniljfrön