några blad av färsk salvia (kan uteslutas). några blad av färsk salvia (kan uteslutas). 250 g riven cheddar, gärna vällagrad. Lägg ev på salviablad de sista 2-3 min. 250 g riven cheddar, gärna vällagrad
1200 g cheddar. 1salvia , färsk. 1Topping100 g parmesan 200 g cheddar 100 g roquefort 1 klyfta vitlök vitpeppar, grovmald salvia , färsk libbsticka, färsk 10 scampi, skalade och halverade 20 musslor, kokta i skal 1 rödlök, tunna ringarBlanda alla ingredienser till degen i 8 minuter
150 gr Ricotta ost55 gr Fontina ost (riven) (jag hittade ingen så jag tog cheddar i stället)55 gr Gorgonzola ost (smulad)4 skivor mortadella (finhackad)1 näve persilja1 msk hackad mejram (jag hittade ingen och det blev gott ändå)1 msk hackad salvia25 gr smält smörHur gör man. 1 msk hackad salvia
Ska den blandas ned i en macaroni and cheese – välj en gouda eller cheddar. Någon ost kanske vinner på en särskilt smak som salvia, men röker man flera sorters ost samtidigt blir det mer genomgående bra med en lugnare arom