Det är faktiskt allt som behövs, förutom god pasta (ännu en gång vill jag rekommendera De Cecco, det är nämligen, tro det eller ej, stor skillnad på pasta och pasta), broccoli och salladslök
Salladslök, skivad. Fyll brödet med kycklingfyllningen och toppa med riven cheddar. Garnerna med skivade körsbärstomater, salladslök och färsk persilja
riven smakrik ost som t ex cheddar (jag använde Red Leicester). Att äta bakad potatis på detta sätt, som loaded skins, är en amerikansk variant och det märks verkligen i detta fall där man använder trion salladslök, ost och gräddfil
2 salladslökar eller purjolök. 1 dl riven ost t ex edamer eller cheddar. Värm ugnen till 200 grader. Skär korven i munsstora bitar och bryn dem i en torr stekpanna
Anvisningar 1 Steg Blanda tonfisk med Philadelphia, sambal oelek och salladslök. 2 Steg Bred röran på ena halvan av ett tortillabröd, toppa med skivor av cheddar ost och vik över brödet. 5 st salladslökar , tunt skivade. 200 g cheddarost , skivade
chevre i skivor, så mycket du vill1 chorizo i skivor eller fyrkanter1 stor vitlöksklyfta,pressad4 salladslökar,finhackade3-4 kokta potatisar, i skivor eller tärningar5 ägg1 dl creme fraiche1,5 dl riven parmesan eller cheddar3 msk klippt gräslök, går bra med fryst ocksåsalt,pepparolivoljaSätt ugnen på 190 grader. Häll lite olivolja,vitlök,salladslök och chorizon i en stekpanna och stek på medelhög värme i 10 min tills löken är mjuk. 4 salladslökar
Skär kött, salladslök och kumquat i riktigt tunna skivor. Lägg köttet på ett fat, ringla överdressing, strö över ost och lägg på salladslök, kumquat och groddar