Färsk hackad persilja. Fyll brödet med kycklingfyllningen och toppa med riven cheddar. Garnerna med skivade körsbärstomater, salladslök och färsk persilja
Toppa med riven parmesan och cheddar. 10,75 dl riven cheddar. 1basilika eller persilja, till garnering. 1200 g Philadelphia 0,75 dl riven parmesan 0,75 dl riven cheddar 2-3 skivor surdegsbröd 1 förp sötpotatispommes 1 broccoli basilika eller persilja, till garneringSätt ugnen på 225 grader
Hacka tomaten, rödlök och persilja, pressa citron och häll olivolja över salladen och blanda väl. Efter sista vändningen lägg på en cheddarost på toppen av den stekta hamburgaren och låt smälta ca 1min. 10 skiva(or) cheddarost. 2 knippa(en) persilja, finhackad
en liten bit ost (här blev det cheddar, men välj någon god som finns i kylen). vitlök och persilja). en liten bit ost (här blev det cheddar, men välj någon god som finns i kylen)
Blanda ihop färskost, riven cheddarost, chili och persilja. Riven lagrad Cheddarost. Persilja. Se till att ha en något större andel cheddar än färskost