Champinjonsoppa rotselleri recept

Krämig champinjonsoppa

Krämig champinjonsoppa

Champinjonsoppa är både snabblagat och mättande. 0,5 gul lök / 1 grön spansk peppar / 2 vitlöksklyftor / 50 g rotselleri / 200 g champinjoner / 2 dl vispgrädde / 3 dl creme fraiche / 1 dl röd mjölk / 2 dl vitt vin / 2 grönsaksbuljongtärningar / 0,5 hönsbuljongtärning / salt och peppar / ca 50 g smör att fräsa i. / 50 g rotselleri
Champinjonsoppa med timjan

Champinjonsoppa med timjan

Skala och skär rotsellerin i mindre bitar. 200 g rotselleri. Ansa svampen och skär i skivor. Spara några svampar att hyvla tunt till dekoration
Champinjonsoppa

Champinjonsoppa

Här kommer i alla fall ett värmande recept på champinjonsoppa som toppas med lite rökt renstek. Champinjonsoppa 4 port. 200 g rotselleri. 200 g rotselleri
Champinjonsoppa

Champinjonsoppa

ca 50 g rotselleri. 1 purjolök 2 morötter ca 50 g rotselleri. 6 pers. 600 g champinjoner. 1 gul lök. 1 purjolök
Champinjonsoppa

Champinjonsoppa

Ca 50 g rotselleri. Ta undan 10-12 svampar, skiva och stek dem och använd dem som garnering i soppan. Hacka resten av svampen grovt
Broccoli- och champinjonsoppa

Broccoli- och champinjonsoppa

), halvt bedagade grönsaker som riskeras att bli kastade (rotselleri, morot och lök är perfekta grönsaker för god buljong), hårda och träiga delar av grönsaker man ofta skär bort (purjons topp och rotklump, etc

Jonas champinjonsoppa

1 rotselleri. Skär alla grönsaker i mindre bitar. Spara purjo, paprika och champinjoner till senare. Koka alla andra i vattnet med buljongtärningen och en torkad piripiri, OBS

Champinjonsoppa och grillad ostmacka

1 bitar rotselleri. 1 Fräs lök, selleri och svamp i olja i rymlig kastrull. Lägg i potatis, häll på vatten, smula i buljong

Blanda i ägg, rotselleri, hackad persilja, tomatpuré och vitlök. FINSMAKARFÄRS MED CHAMPINJONSÅS8 personer500 g malet nötkött3 hg malet magert griskött2 tsk salt1½ krm svartpeppar4 skivor vitt formbröd3 dl grädde eller gräddmjölk2 äggca 1 dl rivet rotselleri1 stor knippa persilja3 msk tomatpuré1 pressad vitlöksklyftaeller 1 krm vitlökspulver1 msk konjak2 msk smör eller margarinSås. 1 burk champinjonsoppa (med krämig konsistens)1 burk skivade champinjoner (200 g)2 dl mjölk1 dl gräddestekskySmula brödet och låt det svälla i grädden eller gräddmjölken ca 10 minuter. ca 1 dl rivet rotselleri

Champinjonburgare

Genom att den är blandad med hackade champinjoner och spädd med champinjonsoppa får den en utsökt smak och fin konsistens