Champinjonsoppa olivolja recept

Champinjonsoppa med serranochips

Champinjonsoppa med serranochips

1 msk olivolja. Ansa svampen och skär den i mindre bitar. Skala och hacka löken. Stek svamp och lök i en kastrull med smör, ca 5 minuter
Champinjonsoppa

Champinjonsoppa

Olivolja. 1. Hacka fänkål, champinjoner, purjolök, vitlök, lök, stjälkselleri och potatisen i mindre bitar
Glutenfri champinjonsoppa

Glutenfri champinjonsoppa

Finhacka lök och svamp och stek detta i olivoljan. Det var första gången jag igår ställde mig i köket och lagade champinjonsoppa
Champinjonsoppa med timjan

Champinjonsoppa med timjan

Toppa soppan med några tunt skivade champinjoner och finhackad timjan, ringla över lite olivolja. Servera med rostat surdegsbröd toppat med färska örter och olivolja
Champinjonsoppa

Champinjonsoppa

olivolja. Mitt senaste soppkok blev champinjonsoppa. Skär svampen i mindre bitar och stek i smör och lite olivolja, tillsätt den hackade löken som får steka med tills dem mjuknat
Amerikanskt i drömmarna

Amerikanskt i drömmarna

Olivolja till stekning. 1 burk Campbell’s redda kycklingsoppa eller champinjonsoppa. 1 vitlöksklyfta Olivolja till stekning. 1 burk Campbell’s redda kycklingsoppa eller champinjonsoppa
Krämig Champinjonsoppa

Krämig Champinjonsoppa

½ msk olivolja. ½ msk olivolja. Antal. 4 personer. Ingredienser. 120 g bacon, delat i skivor. 500 g vita champinjoner
Champinjonsoppa med kyckling

Champinjonsoppa med kyckling

Blanda tomaterna med löken och olivoljan, salta och peppra. olivolja, salt och peppar. Fräs löken och svampen i lite olja utan att det får färg

Kantarell- & Champinjonsoppa

Fräs lök och vitlök i olivolja. Slå över knorr Champinjonsoppa och vinet, låt koka i 2-3 minuter. Recept
Förslag till nyårsmeny!!!

Förslag till nyårsmeny!!!

Champinjonsoppa med gorgonzola. Hetta upp smör och olivolja i en stekpanna. Champinjonsoppa med gorgonzola
Festmiddag

Festmiddag

Till de goda vita vinerna fick vi en champinjonsoppa där hemligheten var svampbuljong och att champinjonerna var supertunnt skivade och stekta i smör och marinerade i vin/sherry tills det var dags att lägga ned dem i soppan

Champinjoncrême

Enkelt att göra, och man kan garanterat frysa in det också - och använda som bas i champinjonsoppa vid ett senare tillfälle