Pudra ev i lite cayennepeppar i smeten. Ryggbiff. 800 g ryggbiff, saltad och rumstempererad. 0,25 krm cayennepeppar (om man vill). Ryggbiff800 g ryggbiff, saltad och rumstempererad olja smör, att steka i 1 klyfta vitlök 1 kvist timjan salt och svartpeppar. Lökringar4 lökar, gula 1 dl vetemjöl 0,5 dl majsmjöl 2 dl öl, ljus och kall 0,25 krm cayennepeppar (om man vill) 1,5 dl panko (japanskt ströbröd) 0,5 dl malt, ljusrostad, grovt krossad neutral olja för fritering flingsalt
350 g ryggbiff. 2 nypor cayennepeppar. Kram Karin 350 g ryggbiff. 2 nypor cayennepeppar. När höstmörkter smyger sig på kan det vara gott med en värmande soppa till middag
En gnutta cayennepeppar. ryggbiffen. Lägg piggvarsfilén i en kastrull med kallt vatten och lite salt. Värm, sjud - så snart vattnet börjar koka, drag av värmen och låt vila i 5 minuter
För oss som vid sällsynta tillfällen kan tycka att det är värt pengarna att tillaga de dyrare bitarna, ryggbiff eller till och med oxfilé, finns det kryddningar som kan göra det lite intressantare
Krossa vitlöken tillsammans med kummin i en mortel, blanda i tomatpurén och cayennepeppar. 1 nyp cayennepeppar. 300 gram ryggbiff. 1 nyp cayennepeppar. 300 gram ryggbiff
Krossa vitlöken tillsammans med spiskummin i en mortel blanda i tomatpuré och cayennepeppar. 4 pers400 g nötkött, tex fransyska eller ryggbiff2 msk oljasalt, peppar2 gula lökar2 röda paprikor2 vitlöksklyftor1 tsk spiskummin3 msk tomatpurécayennepeppar1 l vatten2 tärningar oxbuljong4 potatisarGÖR SÅ HÄR. 400 g nötkött, tex fransyska eller ryggbiff
Krossa vitlöken tillsammans med kummin i en mortel, blanda i tomatpurén och cayennepeppar. 1 cayennepeppar. 400 gram nötkött, högrev , ex fransyska eller ryggbiff
Pressa i vitlöken och tillsätt kumminen, sen tomatpurén och cayennepepparen. 1 nypa cayennepeppar. 300 gr ryggbiff. 1 nypa cayennepeppar. 300 gr ryggbiff