Cayennepeppar lax recept

Lax i citron- och hummersås med kräftstjärtar

Lax i citron- och hummersås med kräftstjärtar

cayennepeppar. Skär laxen i bitar och lägg i en ugnsform. Häll över laxen och strö över riven ost. Lax i citron- och hummersås med kräftstjärtar, ca 4 portioner. 4 laxfiléer. Lax i citron- och hummersås med kräftstjärtar, ca 4 portioner. 4 laxfiléer
Ugnsbakad lax med kräftstjärtar

Ugnsbakad lax med kräftstjärtar

Fördela blandningen över laxen. Garnera laxen med fina dillvippor och citronskivor. När ca 10 minuter återstår fördelas kräftstjärtarna över laxen. 600 g laxfilé utan skinn och ben. 1 krm cayennepeppar
Lax i krämig hummersås

Lax i krämig hummersås

lite cayennepeppar. Skär laxen i kuber. lite cayennepeppar. Lägg ner laxen och sjud under lock några minuter tills laxen är genomkokt
Lax med räkor och dillsås

Lax med räkor och dillsås

Lägg en dryg matsked av röran i skåran på varje laxbit. Skär laxsidan i 4 bitar. Grädda ca 15-20 min beroende på laxbitarnas tjocklek. 700 gram lax (del av en laxsida). 1 krm cayennepeppar
Karibisk lax med mangosås

Karibisk lax med mangosås

Stöt rosépeppar i en mortel och blanda med chili, riven ingefära, paprikapulver, cayennepeppar, socker, salt, limesaft och rom
Smarrig lax i ugn

Smarrig lax i ugn

Krydda med cayennepeppar. Om ni gillar lax kommer ni att gilla detta skarpt, riktig höjdare. Lägg laxen i en ugnsform, häll över citronsaft och strö över flingsalt
Lax i god sås

Lax i god sås

salt, cayennepeppar och svartpeppar. Den här laxrätten var både enkel att laga och väldigt god. Smaka av med salt, cayennepeppar och svartpeppar
Lax med täcke

Lax med täcke

700 g färsk fiskfilé (jag valde lax). 2 krm cayennepeppar. 700 g färsk fiskfilé (jag valde lax) 2 dl parmesanost, fint riven 2 dl crème fraiche 2 krm cayennepeppar 2 krm paprikapulver salt peppar
Lax i krämig sås med hummersmak

Lax i krämig sås med hummersmak

Smaka av med cayennepeppar. 600 g laxfilé. 1cayennepeppar. 1600 g laxfilé 1 dl vatten 3 msk hummerfond 1 dl crème fraîche 2. 5 dl mellangrädde 2 tsk fransk senap 1 st knippa dill 2 msk röd stenbitsrom cayennepepparSkärlaxfilén i fyra bitar. Lägg i laxbitarna och låt sjuda under lock i 7 minuter. 1Lägg en klick rom på varje laxbit och garnera med dill
Sötpotatisbakad lax

Sötpotatisbakad lax

Blanda creme fraiche, ingefära, limeskal, koriander och cayennepeppar. Lägg laxen på en plåt med bakplåtspapper
Rökt lax med utöröra och färskpotatissallad

Rökt lax med utöröra och färskpotatissallad

Blanda ihop samtliga ingredienser och smaka av med nymalen vitpeppar samt lite cayennepeppar. 600 g rökt lax. 1600 g rökt lax 1 dl cremé fraiche 100 g handskalade räkor 2 kokta ägg dill 50 g tubkaviar 50 g rödlök 400 g kokt färskpotatis 50 g spenat 16 cocktailtomater 30 g sockerärtor 50 g grön sparris 30 g skivade morrötterUtöröra
Foliebakad lax

Foliebakad lax

Cayennepeppar. Lägg laxen i, salta och peppra, lägg på timjan och en citronskiva. Krydda med cayennepeppar, salt och svartpeppar
Lax Skagen med spenatmos

Lax Skagen med spenatmos

Smaka av med cayennepeppar. Skär ett långt och djupt snitt längs laxfiléerna, var försiktig så inte du skär igenom filéerna (ner till skinnet)