cayennepeppar. Skär laxen i bitar och lägg i en ugnsform. Häll över laxen och strö över riven ost. Lax i citron- och hummersås med kräftstjärtar, ca 4 portioner. 4 laxfiléer. Lax i citron- och hummersås med kräftstjärtar, ca 4 portioner. 4 laxfiléer
Fördela blandningen över laxen. Garnera laxen med fina dillvippor och citronskivor. När ca 10 minuter återstår fördelas kräftstjärtarna över laxen. 600 g laxfilé utan skinn och ben. 1 krm cayennepeppar
Lägg en dryg matsked av röran i skåran på varje laxbit. Skär laxsidan i 4 bitar. Grädda ca 15-20 min beroende på laxbitarnas tjocklek. 700 gram lax (del av en laxsida). 1 krm cayennepeppar
Krydda med cayennepeppar. Om ni gillar lax kommer ni att gilla detta skarpt, riktig höjdare. Lägg laxen i en ugnsform, häll över citronsaft och strö över flingsalt
Smaka av med cayennepeppar. 600 g laxfilé. 1cayennepeppar. 1600 g laxfilé 1 dl vatten 3 msk hummerfond 1 dl crème fraîche 2. 5 dl mellangrädde 2 tsk fransk senap 1 st knippa dill 2 msk röd stenbitsrom cayennepepparSkärlaxfilén i fyra bitar. Lägg i laxbitarna och låt sjuda under lock i 7 minuter. 1Lägg en klick rom på varje laxbit och garnera med dill
Blanda ihop samtliga ingredienser och smaka av med nymalen vitpeppar samt lite cayennepeppar. 600 g rökt lax. 1600 g rökt lax 1 dl cremé fraiche 100 g handskalade räkor 2 kokta ägg dill 50 g tubkaviar 50 g rödlök 400 g kokt färskpotatis 50 g spenat 16 cocktailtomater 30 g sockerärtor 50 g grön sparris 30 g skivade morrötterUtöröra