cayennepeppar. Låt kräftstjärtarna rinna av och rör ner dem i kastrullen. Lax i citron- och hummersås med kräftstjärtar, ca 4 portioner. 1 burk kräftstjärtar á 170 g. Lax i citron- och hummersås med kräftstjärtar, ca 4 portioner
Häll av kräftstjärtarna och fördela dem över fisken. 1 burk kräftstjärtar i lag (ca 340 gram). 1,5 krm cayennepeppar. 1 burk kräftstjärtar i lag (ca 340 gram). 1,5 krm cayennepeppar
cayennepeppar. Lägg i lax och kräftstjärtar, sänk värmen och häll på växtbaserad grädde. Lägg mjölkfritt margarin i en stekpanna och rör ned saffran och cayennepeppar
Och det hittade jag - Karins tjusiga lax med kräftstjärtar. till 4 portioner 4 portionsbitar av laxfilé (lätt)majonnäs efter smak (0-1 dl) 1 dl creme fraiche 1/4 tsk cayennepeppar 1 tsk dillfrön 300 gram hackade kräftstjärtar Börja med att göra en skåra mitt ner i varje laxfilébit och lägg laxen i en ugnsform. 1/4 tsk cayennepeppar. 300 gram hackade kräftstjärtar
Fördela kräftstjärtarna i pajskalet, täck med den rivna osten och häll över äggstanningen. 1 burk kräftstjärtar eller räkor, ca 300g avrunna. 1/2 krm cayennepeppar. 1 burk kräftstjärtar eller räkor, ca 300g avrunna. 1/2 krm cayennepeppar
Häll av kräftstjärtarna och fördela. Häll av kräftstjärtarna och fördela dem över fisken. 1 burk kräftstjärtar i lag (ca 340 gr). 1 krm cayennepeppar. 1 burk kräftstjärtar i lag (ca 340 gr). 1 krm cayennepeppar