Stir in the garlic, carrots, poblano, butternutsquash, and another pinch of salt and pepper. If you’re chili is too spicy, stir in a small splash of apple cider vinegar
Add the butternutsquash, chili, rosemary and bullion cube. Hacka sedan i butternut pumpan, buljongtärningen, chilin och rosmarin, täck sedan med vatten
Tillsätt squashen, en nypa salt och några varv svartpeppar. Tillsätt chilin, ingefäran, potatisen, moroten och vitlöken och stek ytterligare ett par minuter
Jag älskar pumpa, jag älskar asiatiska smaker och jag älskar soppor – en soppa på pumpa med smak av citrongräs, chili och lime eller citron kan ju inte bli fel
Inga tillsatser överhuvudtaget utan bara naturliga råvaror och den här smaken (Butternutsoppa) innehåller butternutsquash, vatten, kokosmjölk, potatis, lök, salt, spiskummin, korianderfrön, vitlök, chili, peppar, ingefära, olivolja
ca 2 kg butternutsquash. 1 tsk chilipulver. Sänk sedan värmen och låt koka 5 min, tillsätt sedan currypulvret och chilin. 6 port ca 2 kg butternutsquash. 1 tsk chilipulver