Spara lite örter till garnering. Bulgur. Tillsätt bulgur och låt fräsa ett par minuter. Tillsätt vatten, örter och krossade tomater och koka i ca 12 minuter. 5 dl fullkornsbulgur
Variera kryddningen med andra örter, t. En superfräsch tomatsås till det och lite bulgur. Koka gärna bulgur med buljong så blir det mer smak och om du vill ha mer grönsaker i maten så fräs på lite och blanda med bulgur
Smaksätt med provensalska örter (eller valfria örter) och salt och peppar det sista du gör. Genom att koka quinoan och bulguret direkt i tomatsåsen får du ett väldigt saftig och smakrik kolhydratskälla som inte kräver någon extra sås om du inte önskar det
Finhacka vitlök och örter och blanda med oljan. Bulgursallad. Koka bulgur i vatten med buljong och salt. Blanda kokt varm bulgur med vitlök, persilja, pressad citron, olja, basilika, kronärtskockshjärtan
Det möra köttet i den gräddiga såsen serverar du med antingen bulgur, ris eller kokt potatis. Denna grytan blev riktigt god med sina smaker av senap och olika örter
Bulgur. Koka upp vatten till bulgur enligt anvisningarna, tillsätt kryddorna i vattnet och koka upp. – 4 portioner bulgur. – 2 msk franska örter. 4 portioner bulgur. 2 msk franska örter
Glöm inte att matsortera skal från vitlök och ingefära samt rester från örterna och citron för en mer hållbar matlagning, och njut av din smakrika blomkål med bulgur
men det finns bra alternativ)½dl Vitt vin2msk Balsamvinäger1tsk Strösocker1tsk Basilika2msk Finhackad persiljaHavssalt efter smakBulgur. 2dl Bulgur4dl Vatten1tsk SaltGarnityr. 200g Fårost, själv provade vi en Grekisk från Lefkas i sin egen saltlake, kanongod med riktig genuin smak, droppa gärna lite olivolja ovanpå osten och vänd den i örter innan du serverar. Medan såsen puttar i steg 2 så kokar du bulguren på svag värme i ca 10min. 2dl Bulgur
Kyckling med bulgur. Fantastiskt mör och saftig kyckling med smak av lime, teriyaki och örter. KampanjerDecemberkampanjerAlpha Plus fettsyror -15%Hud- och hårvård -20%JulbakskampanjPresenttips -15%Fyndhörnan